• Головна
  • Що потрібно їсти на сніданок, щоб залишатися весь день ситим: усього лише одна порада
Сніданки
08:23, 26 жовтня
Надійне джерело

Що потрібно їсти на сніданок, щоб залишатися весь день ситим: усього лише одна порада

Сніданки
Що потрібно їсти на сніданок, щоб залишатися весь день ситим: усього лише одна порада

Сніданок – вкрай важливий прийом їжі, завдяки якому ви зможете почуватися бадьорими кілька годин. Як стверджують фахівці, їсти вранці потрібно ситну, смачну та корисну їжу, наприклад, омлети, каші, сирники, сир, овочеві запіканки та навіть супи, пише 0372.ua

Нагадуємо: Рецепт пишних панкейків на молоці

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Дієтологиня Лорен Манейкер заявила, що найкращий сніданок, який дасть вам відчуття ситості на кілька годин, – лише білковий. Це можуть бути просто варені яйця або омлет, яєчня, яйце пашот.

"Білок корисний не тільки для нарощування м'язової маси, він також підтримує відчуття ситості та зберігає його набагато довше. Обирайте на сніданок завжди яйця, по-перше – це економічний та поживний продукт, який дає природний заряд поживних речовин, а також – елементарно готується", – зазначила дієтологиня.

Експертка додала, що в яйцях усього лише – 70 калорій у кожному, а також у них багато вітамінів, мінералів та корисних жирів, а також 6 грамів білка. Важливо, що в них немає цукру й вуглеводів, тому завжди можна їсти тим, хто на дієті.

Дієтологиня радить готувати на сніданок омлет з овочами, сиром та з цільнозерновим хлібом й пити зелений чай або фрейпфрутовий сік.

Що потрібно їсти на сніданок, щоб залишатися весь день ситим: усього лише одна порада, фото-1

Фахівчиня також назвала і другий корисний продукт для сніданку, і ним виявився – йогурт, без добавок та цукру.

"Грецький йогурт є джерелом білка та кальцію, і він дійсно містить живі культури, які підтримують здоров'я кишківника, але багато продуків, які додають у грецький йогурт, можуть бути з низьким вмістом поживних речовин або з високим вмістом калорій", – зазначила дієтологиня.

Також вона додала, що в жодному випадку не можна псувати корисний йогурт мюслями, горіхами та медом, щоб не перетворити корисний продукт на шкідливий.

"Такі добавки, як мюслі й мед, можуть перетворити корисну для вас їжу, таку як грецький йогурт, на цукрову бомбу", – підсумувала дієтологиня.

Читайте також: Чому важливо робити перерву на обід

Ранкові ритуали для гарного настрою на весь день

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Курисні поради #сніданок #здоровий спосіб життя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...