
Рецепти
13:25, 6 грудня 2021 р.
Надійне джерело
Морква по-корейськи за 10 хвилин: найшвидший і найвдаліший рецепт смачного салату
Рецепти

Смачну, соковиту та ароматну моркву по-корейськи можна приготувати буквально за десять хвилин. Рецепт виручить, коли необхідно смачно та швидко нагодувати родину чи гостей, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Низькокалорійна запіканка з броколі та курки: покроковий рецепт
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти:
- 1 кг моркви солодких сортів
- 5 ст. л. оцту
- 0,5 склянки соняшникової олії
- 3 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. чорного меленого перцю
- 1 ч. л. коріандру горошком
- 5-6 часточок часнику
Моркву очистіть від шкірки і натріть на спеціальній або на самій звичайній тертці. Коріандр роздавіть тильною стороною кухонного ножа, змішайте із меленим чорним перцем. Перекладіть у невелику каструльку і залийте олією. Поставте на невеликий вогонь та добре розігрійте.
Тим часом змішайте моркву з цукром і сіллю, додайте|добавляйте| подрібнені часточки часнику і влийте оцет. Розігріте олію зі спеціями влийте в миску з морквою і знову перемішайте.
Дайте корейській моркві настоятися кілька хвилин під кришкою до її повного остигання, потім перекладіть у гарний салатник і можна подавати до столу
Читайте також: В Україні введуть штрафи за продаж ліків дітям
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:18
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
09:06, 15 квітня
09:06, 15 квітня
00:00, 17 березня
10:33, 10 квітня
04:04, 20 квітня
live comments feed...
Коментарі