• Головна
  • Ароматне імбирне печиво вдома: простий рецепт від Клопотенка (ФОТО)
рецепти випічки
13:20, 19 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Ароматне імбирне печиво вдома: простий рецепт від Клопотенка (ФОТО)

рецепти випічки
фото з сайту Є. Клопотенко

фото з сайту Є. Клопотенко

Деяким людям здається, що випічка – це вершина кулінарної майстерності, тож приборкати її під силу не кожному. Однак поспішаємо запевнити, що цей рецепт ароматного імбирного печива переконає вас у зворотному, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Швидко і корисно: рецепт домашнього вівсяного печива за 15 хвилин

Напевно, коли наближаються свята в багатьох виникає бажання частіше залишатися вдома й насолоджуватися родинним затишком. А приготувати смаколиків й влаштувати перегляд святкового кіно – звучить ідеально, зауважує Євген Клопотенко.

Готуємо ароматне печиво

Інгредієнти

  • 350 грамів борошна
  • 200 грамів цукру
  • 200 грамів вершкового масла
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка кориці 1 чайна ложка меленого імбиру
  • 1 чайна ложка какао-порошку
  • пів чайної ложки розпушувача
  • пів чайної ложки солі
  • 2 столові ложки насіння кунжуту
  • цукрова пудра

Приготування:

1. Підготувати робоче місце, продукти та формочки. Зверніть увагу, що масло краще заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно "підтануло".

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

2. Змішати у глибокій посудині борошно та цукор. Додати вершкове масло, яйця, корицю та какао-порошок.

3. Засипати мелений імбир, кунжут та розпушувач для тіста.

4. Замісити м'яке еластичне тісто (воно може дещо прилипати до рук), загорнути його в харчову плівку і відправити у холодильник щонайменше на 2 години, а краще – на ніч.

5. Дістати тісто з холодильника та залишити його на годину при кімнатній температурі. Присипати робочу поверхню борошном і розкотати тісто, щоб товщина пласту становила приблизно 4 міліметри.

6. Вирізати з тіста будь-які фігурки, до прикладу, ялинки, зірочки, рукавички. Застелити лист пергаментом і викласти майбутнє печиво.

7. Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10 хвилин.

Смачного!

Читайте такожСтаропольський медівник: легкий рецепт панської випічки буковинкам

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#імбирне печиво #рецепт випічки #клопотенко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...