• Головна
  • Салат, який захочеться готувати знову і знову: рецепт до святкового столу (ФОТО)
рецепти
13:11, 30 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Салат, який захочеться готувати знову і знову: рецепт до святкового столу (ФОТО)

рецепти
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Напередодні Нового року господині ламають голову, які страви приготувати до святкового столу. Пропонуємо цікавий та простий рецепт салату, який можна зробити на різні свята та здивувати смаком своїх гостей, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Ідеальне поєднання: як буковинкам приготувати пиріг з грушами та горіхами

Салат з яловичини, яблука, сиру та зелені

Можна ще зробити домашній майонез або скористатися готовим, купленим у магазині.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яловичина відварена, 250 г;
  • огірки мариновані 4 шт.;
  • яйця відварені, 3 шт.;
  • сир, 100 г;
  • яблука, 2 шт;
  • петрушка свіжа;
  • майонез.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Для приготування майонезу знадобляться:

  • яйце, 1 шт;
  • олія рафінована соняшникова, 200 г;
  • цукор та гірчиця по 1 ч.л;
  • сіль;
  • лимонний сік, 1 ст.

Процес приготування салату

1. Для домашнього майонезу за допомогою занурювального блендера збиваємо олію з яйцями і потім поступово додаємо інші продукти. Перебиваємо масу до потрібної густини.

2. Кожен шар салату змішуємо з невеликою кількістю майонезу. Перший шар – дрібно нарізане м’ясо з майонезом. Другий шар – огірки з майонезом.Третій шар – тертий сир із майонезом. Четвертий шар – терті яблука. П’ятий шар – яйця, терті із майонезом. Можна додати часник або трохи цибулі.

3. Посипаємо салат гарним шаром нарізаної петрушки.

Салат можна відразу подавати до столу або накрити плівкою та відправити в холодильник остуджуватися.

Читайте такожФеєричні млинці з сиром: рецепт смачного сніданку буковинкам (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#салат #святковий стіл #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...