Страв з яєць є безліч. Комусь до вподоби стандартна яєчня, дехто полюбляє омлет, а хтось захоче спробувати щось нове, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, Як приготувати італійське новорічне печиво: рецепт вишуканої випічки буковинкам (ФОТО)
Пропонуємо приготувати фрітату - особливий рецепт італійців, який обов'язково стане і вашим улюбленим.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Час: 1 година, порцій: 4
Інгредієнти:
- 1 столова ложка масла;
- 1 нарізана цибуля-порей;
- 1 дрібно нарізаний зубчик часнику;
- 1 склянка нарізаних кабачків;
- 10 – 12 яєць;
- 1/2 склянки несолодкого соєвого молока;
- сіль і свіжомелений чорний перець;
- 2 склянки шпинату;
- пів чайної ложки подрібненого перцю чилі;
- листя базиліку.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Розігрійте трохи оливкової олії в сковороді. Додати цибулю-порей та трішки її потушкуйте, згодом додайте часник. Обсмажте, періодично помішуючи, додайте натерті кабачки і смажте ще 3 – 4 хвилини.
3. Розбийте яйця в миску, влийте молоко, приправте сіллю, перцем і перемішайте. Додайте шпинат в сковороду і перемішайте.
4. Вилийте яєчну суміш у сковороду і змішайте, поки всі овочі не будуть покриті. Зверху посипте нарізаним перцем і поставте в духовку на 15 – 20 хвилин.
5. Подавати з листям базиліка зверху.
Читайте також: Феєричні млинці з сиром: рецепт смачного сніданку буковинкам (ФОТО)