• Головна
  • ТОП-3 рецепти кави як у кав'ярні: на замітку буковинським господиням
фото
09:20, 15 лютого 2020 р.

ТОП-3 рецепти кави як у кав'ярні: на замітку буковинським господиням

фото
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Холодного суботнього ранку так хочеться зігрітися теплою ароматною кавою. Пропонуємо три рецепти приготування кави, які не потребують кавомашини, але смакують як у кав'ярні.

"Капучіно з корицею"

Інгредієнти:

  • вода - 150 мл;
  • мелена кава - 2 ч. л.;
  • молоко - 200 мл;
  • цукор і мелена кориця - за смаком.

Спосіб приготування:

1. З води і меленої кави готуємо звичним і доступним для себе способом кавовий напій.

2. Нагріваємо молоко приблизно до 70°С, потім френч-пресом або міксером збиваємо його в щільну піну.

3. Виливаємо в приготовану чашечку зварену кави і викладаємо поверх неї шапочку молочної піни.

4. Піну посипаємо цукром і меленою корицею.

"Ванільна раф-кава"

Інгредієнти:

  • міцна кава - 25 мл;
  • ванільний цукор - 5 г;
  • вершки 10-15% - 100 мл.

Спосіб приготування:

1. У турці готуємо міцну каву. Каву потрібно процідити, інакше дрібні частинки кави зіпсують напій.

2. Додаємо в гарячу каву ванільний цукор та перемішуємо до розчинення.

3. Добре підігріваємо вершки (можна в мікрохвильовці). Так раф-кава буде гарячою.

4. Змішуємо каву з гарячими вершками та збиваємо.

5. Збивати раф-каву можна за допомогою блендера або вінчика - головне, щоб в результаті утворилася піна.

"Шоколадна кава"

Інгредієнти:

  • кава - 120 мл;
  • вершки - 30 мл;
  • шоколад - 100 г;
  • збиті вершки - за смаком.

Спосіб приготування:

1. Шоколад розчиняємо в гарячих вершках.

2. Перемішуємо шоколад і вершки з кавою, швидко розливаємо по чашках і прикрашаємо зверху збитими вершками.

Смачної Вам кави!

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт печива у вигляді сердечок. Прочитати про це можна ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #кава як у кав'ярні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...