фото
08:18, 4 серпня 2020 р.
Надійне джерело
Готуємо сливовий пиріг за рецептом з газети The New York Times: смачна випічка буковинкам
фото
фото ілюстративне
Випічка зі сливами завжди смакує по-особливому. Вона ароматна, хрустка та легка у приготуванні. Як от рецепт сливового пирога, який друкували у газеті The New York Times кожного вересня впродовж шести років підряд, пише 0372.ua.
Рецепт сливового пирога від Маріан Буррос став одним з найпопулярніших рецептів випічки у світі.
Сливовий пиріг: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- 3/4 – 1 стакан цукру
- 1/2 склянки несолоного вершкового масла, розм'якшеного
- 1 стакан просіяного борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- щіпка солі (за бажанням)
- 2 яйця
- 24 половинки слив без кісточок
- цукор, лимонний сік і кориця – для посипання.
Нагадаємо, що можна приготувати: Добірка рецептів сандвічів на всі випадки життя для буковинців.
Спосіб приготування:
1. Нагрійте духовку до 180 градусів.
2. Збийте цукор і масло в мисці. Додайте борошно, розпушувач, сіль і яйця і добре збийте.
3. Викладіть тісто до роз'ємної форми діаметром 23-26 см. Покладіть половинки сливи шкіркою вгору на тісто. Злегка посипте цукром і збризніть лимонним соком, залежно від солодощі фруктів. Посипте приблизно 1 чайною ложкою меленої кориці.
4. Випікайте приблизно 1 годину. Дістаньте і остудіть; поставте пиріг до холодильника або заморозьте за бажанням. Або остудіть до теплого і подавайте просто так чи зі збитими вершками.
Читайте також: Ароматні рецепти какао: прян добірка для буковинців.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:02
Вчора
15:17
Вчора
13:53
Вчора
Оголошення
00:00, 12 березня
00:00, 6 березня
00:00, 12 березня
00:00, 6 березня
00:00, 12 березня
live comments feed...