
Саме з курячого м'яса виходять нежирні та смачні котлети. Це буденна страва, яку готують переважно на обід або вечерю з гарніром. І для того, щоб додати їй вишуканого смаку, зробити по-справжньому ресторанною і, при цьому, дієтичною, потрібно додати декілька секретних інгредієнтів, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Рецепт ситного супу із фрикадельками на обід
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Курячі котлети з кисломолочним сиром в паніровці. В цьому рецепті до котлет додається кисломолочний сир, а паніровка готується зі звичайних кукрудзяних пластівців.
Інгредієнти:
- куряче філе
- кисломолочний сир
- кріп
- сіль
- спеції
- борошно
- яйце
- кукурудзяні пластівці без цукру
Спосіб приготування:
- Куряче філе розрізати на 2 пласти, посолити, посипати спеціями, накрити пакетиком і відбити.
- На край викласти чайну ложку сиру, рубану зелень і згорнути в рулетик.
- Так зробити з усіма заготовками. З 2 філе приготувати 4 котлети.
Панірування:
- В одну миску насипати борошно.
- Збити яйце виделкою.
- В кукурудзяні пластівці без цукру додати трохи солі та спецій.
- Курячу заготовку обваляти спочатку в борошні, потім у яйці і у пластівцях.
- Викласти на деко застелене папером.
- Випікати в розігрітій духовці за 180 градусів хвилин 45-50.
Читайте також: Швидко та смачно: як приготувати на сніданок яєчний рол
Як і де в Чернівецькій області отримати “Доступні ліки” — інструкція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі