• Головна
  • Як приготувати бельгійські вафлі: рецепт
Рецепти
08:23, 23 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Як приготувати бельгійські вафлі: рецепт

Рецепти
Як приготувати бельгійські вафлі: рецепт

Бельгійські вафлі з протеїном – чудовий сніданок. Низькокалорійні протеїнові вафлі чудово підійдуть для спортсменів та тих, хто стежить за фігурою. Протеїн дає свою насолоду та смак і звичайно ж білок! Вафлі  з додаванням протеїну як джерела додаткового білка добре підійдуть як для сніданку, так і для перекушування, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Як приготувати арабський манник: рецепт ароматного десерту буковинкам (ФОТО)

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Нам знадобиться:

  • Кефір 150 мл
  • Яєчні білки 4 шт.
  • Яєчні жовтки 2 шт.
  • Вівсяні пластівці 150 г
  • Протеїн 25 г
  1. Вівсянку подрібнюємо блендером, тим самим перетворюючи на борошно. Беремо два цілі яйця і від решти двох нам знадобиться лише білок. Змішуємо це з нашим вівсяним борошном.
  2. У чашу блендера до вівсяного борошна та яєць вливаємо 150 мл кефіру 1% жирності. Збиваємо. Додаємо 1 мірну ложку протеїну. Усі разом добре перебиваємо у блендері.
  3. Після того, як тісто готове, можна приступати безпосередньо до смаження вафель.
  4. Тісто потрібно виливати на робочу поверхню невеликими порціями, щоб вафлі не вийшли надто товстими і встигли пропікатися усередині. Смажити вафлі до золотистого кольору, орієнтуючись на потужність конкретного приладу.

Читайте також: Як приготувати італійське новорічне печиво: рецепт вишуканої випічки буковинкам (ФОТО)

Ароматне імбирне печиво вдома: простий рецепт від Клопотенка (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рецепт #сніданок #бельгійські вафлі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...